Confidentialitate

Ce date colectam?

Colectam doar date transmise involuntar (adresa IP), atunci cand interactionezi cu website-ul nostru.

Atunci cand vizitezi acest website, adresa IP este inregistrata. Insa noi NU folosim adresa ta de IP pentru a te identifica si nici pentru a fi folosita in alte scopuri.

 

Analiza vizitatorilor

Acest site nu utilizeaza aplicatii de analiza de la terti (ex: google analytics) sau de la operatorii de retele sociale (ex: facebook pixel). De asemenea, publicarea de comentarii este dezactivata.

 

Continut inglobat de pe alte situri web

Textele din acest sit pot include continut inglobat care fac trimitere la alte website-uri considerate de noi ca fiind utile pentru vizitatori.

Aceste situri web pot sa colecteze date despre tine, sa foloseasca cookie-uri, sa inglobeze urmarirea suplimentara de la parti terțe si sa-ti monitorizeze interactiunea cu continutul inglobat, inclusiv sa-ti urmareasca interactiunea cu continutul inglobat daca ai un cont si esti autentificat in acel sit web.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

1. In concordanta cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, website-ul https://diagnozaauto-bucuresti.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele de identificare pe care ni le furnizati: nume, prenume, telefon, adresa de e-mail.

2. Scopul colectarii datelor este:

  • preluarea solicitarilor si/sau rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la serviciile achizitionate prin intermediul acestui website;
  • introducerea in baza de date a numelui, adresei de e-mail si telefonului, in cazul furnizorilor de servicii care utilizeaza formularul de aplicatie prezent pe site, potrivit principiului ‘on a need to know’.

3. Completarea datelor implica acceptul dvs. neconditionat de a fi inclus in baza noastra de date si acordul dvs. privind colectarea datelor, in conformitate cu punctul 2, lit. a si b.

4. Website-ul https://diagnozaauto-bucuresti.ro NU solicita prin intermediul site-ului date cu caracter personal precum CNP sau date bancare.

5. Website-ul https://diagnozaauto-bucuresti.ro NU va furniza numele, telefonul si adresa de e-mail a dvs. altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat.

6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Strada Inclinata 105, București, Sector 5 va puteti exercita dreptul de blocare sau de stergere a datelor.

7. Informatiile prevazute la punctual 1. pot fi furnizate catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.