Confidentialitate

Ce date colectam?

Colectam doar date transmise involuntar (adresa IP), atunci cand interactionezi cu website-ul nostru.
Atunci cand vizitezi acest website, adresa IP este inregistrata. Insa noi NU folosim adresa ta de IP pentru a te identifica si nici pentru a fi folosita in alte scopuri.

Analiza vizitatorilor
Acest site nu utilizeaza aplicatii de analiza de la terti (ex: google analytics) sau de la operatorii de retele sociale (ex: facebook pixel). De asemenea, publicarea de comentarii este dezactivata.

Continut inglobat de pe alte situri web
Textele din acest sit pot include continut inglobat care fac trimitere la alte website-uri considerate de noi ca fiind utile pentru vizitatori.

Aceste situri web pot sa colecteze date despre tine, sa foloseasca cookie-uri, sa inglobeze urmarirea suplimentara de la parti terțe si sa-ti monitorizeze interactiunea cu continutul inglobat, inclusiv sa-ti urmareasca interactiunea cu continutul inglobat daca ai un cont si esti autentificat in acel sit web.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

1. In concordanta cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, website-ul https://diagnozaauto-bucuresti.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele de identificare pe care ni le furnizati: nume, prenume, telefon, adresa de e-mail.

2. Scopul colectarii datelor este:

preluarea solicitarilor si/sau rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la serviciile achizitionate prin intermediul acestui website;
introducerea in baza de date a numelui, adresei de e-mail si telefonului, in cazul furnizorilor de servicii care utilizeaza formularul de aplicatie prezent pe site, potrivit principiului ‘on a need to know’.

3. Completarea datelor implica acceptul dvs. neconditionat de a fi inclus in baza noastra de date si acordul dvs. privind colectarea datelor, in conformitate cu punctul 2, lit. a si b.

4. Website-ul https://diagnozaauto-bucuresti.ro NU solicita prin intermediul site-ului date cu caracter personal precum CNP sau date bancare.

5. Website-ul https://diagnozaauto-bucuresti.ro NU va furniza numele, telefonul si adresa de e-mail a dvs. altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat.

6. In cazul putin probabil in care datele dvs. au ramas stocate pe acest site, pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Strada Inclinata 105, București, Sector 5, va puteti exercita dreptul de blocare sau de stergere a datelor.

7. Informatiile prevazute la punctual 1. pot fi furnizate catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Scroll to Top