Informatii utile pentru soferi

Acest articol nu este despre cum sa conduci sau ce sa faci in anumite situatii cum ar fi un accident. Vrem doar sa iti dam cateva ponturi care, speram ca te vor ajuta sau cel putin iti vor oferi la randul lor informatii utile.

❶ Asadar, ca tot veni vorba de accidente, in cazul in care esti implicat intr-un astfel de incident din care rezulta doar pagube materiale, te poti adresa oricarui service auto agreat RAR pentru deschidere dosar daune. Noi recomandam AFSCARS din Bd. Theodor Pallady nr. 287, Sector 3, Bucuresti. Primesti inclusiv masina la schimb pe durata reparatiei + consultanta, fara niciun cost din partea ta.

❷ Daca masina ta e veche si vrei o schimbare, poti face un credit auto sa iti iei masina pe care ti-o doresti.  Oferta este variata dar iti recomandam sa iti faci lectiile inainte de orice. Si cum nimeni nu iti poate explica mai bine ca un expert in leasing, iti recomandam Nextcarlease din Bd. Pipera nr. 14. Au masini impecabile, ofera consultanta si solutii excelente de finantare.

❸ Noul tau automobil este chiar in fata casei tale dar simti ca ii lipseste ceva? Cel mai probabil ii lipseste folia auto de pe geamuri. Fa-le o vizita celor de la Magodesign din Str. Veseliei 5A si monteaza-ti cea mai buna folie auto pentru masina ta: LLumar. Vei observa diferenta!

❹ S-a stricat masina pe drum? Daca te afli in zona Bucuresti – Ilfov, suna la 0730 626 656 si trimitem spre tine o platforma de tractare. Te putem tracta pana la primul service auto sau la service-ul nostru din Sectorul 5. Bineinteles ca vom incerca sa aflam cauza defectiunii si daca se poate remedia pe loc, iti vei putea continua drumul mai departe.

❺ Masina s-a blocat cu cheile inauntru? Exista rezolvare! Viziteaza site-ul celor de la deblocam si ei te vor ajuta cu deblocarea usii. Tot la ei iti poti face o copie dupa cheia de la masina.

Scroll to Top